„Бъди смел с Марти“ на 17 февруари в „Theatro-отсам канала“

В света на детските спектакли на 17 февруари от 10:00 часа на сцена „АНТРАКТ“ в „Theatro-отсам канала“, където въображението се слива с образователните послания, изпъква едно особено представление – „Бъди смел с Марти“.

Този спектакъл не е просто развлечение; той е важна стъпка в социалния проект „Растем заедно – нашата отговорност, техните усмивки“, целящ да подготви децата за справяне с деликатни житейски ситуации, които могат да предизвикат посттравматични реакции.

Историята проследява приключенията на малкото мече Марти, което трябва да се изправи пред своите страхове – страхът от непознатото, страхът от ходенето на доктор и страхът от боцкането на лапичките. Тези страхове, колкото и непреодолими да изглеждат на първо време, се разглеждат със съчувствие и разбиране, като се предлага вълшебното решение на смелостта и разбирателството.

В една приказна сутрин, Марти и неговият приятел Пчеличко са готови за нови весели приключения, но изведнъж Марти усеща болка в коремчето. Тук на помощ идват мама и татко мече, които го убеждават, че посещението при доктор Мечо е необходимо. На път към преодоляването на страховете си, Марти открива, че доктор Мечо е не само добър и усмихнат, но и че помага на всички малки мечета да бъдат здрави и силни.

Творческият екип зад „Бъди смел с Марти“ е съставен от утвърдени имена в областта на драмата и музиката.

Атанас Месечков, авторът на разказа, в сътрудничество с режисьора Димитър Стефанов, сценографа и кукловода Мария Банова, композитора Валерия Крачунова, и изпълнителката на песента Маги Джанаварова, са създали един незабравим свят, където децата могат да учат и да растат.

Актьорската игра на Мелис Скендерова и Диляна Спасова допълнително оживява този свят, като предоставя на младата аудитория възможността да се смее, да се учи и, най-важното, да бъде смела.

Представлението е препоръчително за деца на възраст 2 години и повече, което го прави идеален начин за въвеждане на малките зрители в света на театъра, обогатявайки тяхната социална и емоционална устойчивост. „Бъди смел с Марти“ е не само спектакъл за преодоляване на страховете, но и за откриването на силата на смелостта вътре във всеки един от нас, поднесен по един забавен и вълнуващ начин.

Билети можете да закупите на:
– касите на ИЗИПЕЙ и онлайн
– касата на „Theatro-отсам канала“ – София, ул. „Върбица“ 12
Art Vox Association

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)