„Свободно падащи истории“ – 22 декември в „Theatro – Отсам канала“

ART VOX ви кани предколедно на 22 декември от 18:30 часа на спектакъл за разказване – „Свободно падащи истории“ в Théatro отсам канала – сцена „АНТРАКТ“ .

––

Мария Касимова-Моасе ще ви разказва истории за хора и места, за любов, раздели и нови срещи, за странствания на духа и силата на смеха.

Тя е повествовател на живота, историите й са като плетене на невидима нишка във въображението на слушателя. Мария Касимова-Моасе, виртуоз в изкуството на разказването, изгражда свят от емоции, смях и мъдрост, без да има предварително определен път. Тя разтваря вратата към света на хората и местата, разцъфтяващи под докосването на нейната невероятна способност да разказва истории.

В представлението на Мария, падането на историите е като танц, свободен и неочакван. Никога не се знае какво ще изникне следващо, защото тя не се подчинява на предварително написан сценарий. Това е пътешествие в неизвестното, където всяка дума, всяко изречение се разтваря във въздуха, правейки всяко представление уникално и неповторимо.

Историите на Мария са преплетени с емоции на любов, раздели и нови срещи. Тя преобразява болката и радостта от тези емоции в прекрасни наративи, които грабват слушателите и ги водят през разнообразни етапи на човешкия опит. Нейната способност да засяга сърцето на хората прави всяко представление интимно пътешествие през чувствата.

Странстванията на духа са ключов елемент в историите на Мария. Тя отваря вратата към възможности, където въображението лети свободно. Смехът, който тя предизвиква, е като лекарство за душата, превръщайки тъмните моменти в светли и заредени с положителна енергия.Всеки път, когато Мария разказва история, създава спектакъл, който е уникален и сам за себе си. Нейната енергия, стил и талант за създаване на образи правят всяко представление запомнящо се. Нейните слушатели не просто чуват историята – те я изживяват.

Това представление няма наизустен текст.
В него падането на историите наистина е свободно, защото никога не се случва по сценарий. Затова и няма как то да е едно и също – всяко ново представление си е спектакъл сам за себе си.
Билети можете да закупите на:
– касата на „ТЕАТРО“ – София, ул. „Върбица“ 12
– касите на ИЗИПЕЙ и онлайн
– касите на EVENTIM и онлайн
Art Vox Association

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)