Графа, Fabrizio Parisi и The Editor пуснаха нов сингъл

Продуцентите Fabrizio Parisi и The Editor отправят ново предизвикателство към музикалните фенове с изненадваща колаборация с Владимир Ампов – Графа.

Един от най-утвърдените артисти в България е гост-изпълнител в най-новия сингъл „Prison“.окорили българския еърплей многократно с траковете си, озвучили Ибиса, както и клубове и радиа от Америка до Австралия и от Индия до Перу, двигателите на лейбъла за електронна музика Fa&Mi Music, само преди няколко месеца бяха поканени да създадат ремикс на сингъла на Графа „Фалшиви струни“.

Скоро след това се ражда идея за нов проект, но този път поканата е отправена от Fabrizio Parisi и The Editor към Графа, и е под формата на музикална идея за нов трак.

Певецът приема предизвикателството, създава текста с Борис Чеширков и Валентина Александрова, и измисля вокалната линия на песента.

„Непрекъснато разширяваме границите си, а с това и изпълнителите, които каним в нашите проекти. Логично, когато създадохме този поп-хаус трак да потърсим и поканим някой наистина ярък. А кой би бил по-подходящ от Графа?“, казват Fabrizio Parisi и The Editor за партьнорстовото си с Графа, а той допълва – „Хаус музиката е близо до мен, повечето ми песни имат ремикси. Prison“ е първият проект, в който участвам и е мислен изцяло в този стил. От години не бях пял на английски и това се оказа интересно предизвикателство.“

Режисьор на стилното видеото на „Prison“ е Никола Атанасов, а в главната роля е Виктория Ганчева.

Компаниите Монте Мюзик и Fa&Mi Music са продуценти на „Prison“.

Премиерата на сингъла в музикалните магазини бе на 12 декември, а видеото е налично също в канала на Монте Мюзик в YouTube от 12 декември.

 

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)