„Принципът на несигурността“: Една вечер на театър, която обещава да промени вашите възприятия за любовта

На 18 март, точно в 19:30 часа, станете част от „Theatro-отсам канала“ на театралният спектакъл „Принципът на несигурността“.

Този спектакъл ще ви въведе в сложния и непредвидим свят на междуличностните отношения, където любовта и логиката често влизат в конфликт.

Силвия Петкова и Димитър Баненкин влизат в ролите на Джени и Алекс – две диаметрално противоположни личности, чиято случайна среща предизвиква вълна от емоции, вариращи от взаимно привличане до яростна омраза. Това не е просто история за любовта, а по-скоро един задълбочен поглед към нейните многобройни фасети и сложността на човешките взаимоотношения.

Режисьорът Николай Волев, чието име е знак за качество и дълбочина в българското кино и театър, поема режисурата на този проект с надеждата да докосне и вълнува публиката по начин, по който само той умее.

Създател на култови филми като „Двойникът“, „Господин за един ден“ и „Маргарит и Маргарита“, Волев се насочва към театралната сцена с амбицията да предизвика зрителите да се замислят над въпроса: „Какво е любовта?“.

„Принципът на несигурността“ обещава да бъде повече от театрална постановка; това е експеримент, който изследва границите на емоционалната несигурност и възможността за любов между двама души, които на пръв поглед не би трябвало да бъдат заедно.

Сцената на „Theatro-отсам канала“ ще се превърне в място, където публиката ще бъде поканена да се потопи в дълбочините на човешките емоции и да изследва своите собствени представи за любовта и отношенията.

Подгответе се за една вечер на театър, която обещава не само да ви развлече, но и да ви накара да размислите, да почувствате и може би дори да промените вашето възприятие за една от най-сложните и вълшебни човешки емоции – любовта.

„Принципът на несигурността“ не е просто представление, то е пътуване към сърцето на емоционалната неизвестност, което никой не бива да пропуска.

Билети може да закупите на:
– касите на ИЗИПЕЙ и онлайн
– касите на EVENTIM и онлайн
– касата на „Theatro-отсам канала“ – София, ул. „Върбица“ 12

Art Vox Association

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)