Веско Ешкенази на 50 на 4 юни в зала 1 на НДК

Добри новини за почитателите на Веско Ешкенази, които имат билети за юбилейния му концерт в Зала 1 на НДК. Датата се отлага във връзка със заповедта на Министерски съвет за отмяна на събитията на закрито, но концертът и празникът – не! Цигуларят Ви кани да запазите силния си дух и положителни емоции до 4-ти юни, когато е новата му среща с Вас – дългочакана, бленувана, много репетирана…
Среща, която Веско Ешкенази като концертмайстор на един от най-големите европейски оркестри – Кралския Консертхебау, Амстердам, успя да организира в рамките на своите единствени две свободни седмици в натоварения си график.

Благодарение на добронамереността на партньорите от НДК, датата за концерта в София ще се осъществи още в настоящия сезон!

Очаква Ви концерт, който ще представи за първи път разказ за Музите на цигуларя и богата програма от любимите му музикални произведения в една вдъхновяваща симбиоза между музика, поезия и театър.
На сцената заедно с именития цигулар ще се качат музикантите на Плевенска филхармония под диригентвото на Мартин Пантелеев – братът на Веско Ешкенази, както и Людмил Ангелов, Дани Милев, Люси Дяковска и Адриана Николова-Печенката. Гост музикант е руският баянист Рудик Якин. Актрисата, която ще се превъплъти в ролята на разказвач на живота на Веско в стихове е Койна Русева.

Веско Ешкенази планува юбилейни срещи си с българската публика заедно с Плевенска филхармония в концертно турне, което ще гостува във Велико Търново, Шумен, Асеновград, Хасково, Русе, Панагюрище, Ямбол и на откритите морски летни сцени в Бургас и Варна. През есента турнето продължава в Плевен, Добрич, Пловдив и Стара Загора.
*Очакват се някои малки промени в предварително обявените дати на турнето, които ще бъдат съобщени своевременно.

Веско Ешкенази е музикант, носител на много отличия за приносът му в музиката не само в България, а и в Холандия, но и личност, която на 17.09.2019 беше удостоена със званието “Почетен гражданин на гр. София“.

Концертът се представя с подкрепата на Столична Община, НДК и медийните партньори Btv Media Group и Bradio Group.

За повече информация: 0899 / 14 58 70

https://www.facebook.com/ Vesko Eschkenazy
https://www.facebook.com/ Плевенска Филхармония
https://www.facebook.com/ Lucy Diakovska/Люси Дяковска

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)