„БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“: Комедиен шедьовър с участието на Михаил Билалов

На 8 април от 19:30 часа, сцената на „Theatro-отсам канала“ ще бъде осветена от комедийния блясък и уменията на Михаил Билалов в моноспектакъла „БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“ по текст на Ваня Николова.

В тази уникална театрална продукция публиката ще се наслади на буря от смях и изключителния талант на актьора.

В ролята на ексцентричния бос, Билалов ще ви заведе в свят, който е пълен с куршуми-лафове и неочаквани обрати. Юбилейният 50-годишен рожден ден на боса ще бъде повод за безкрайни комични ситуации и хумористични размисли. Авторът на моноспектакъла „БУМ БУМ“, Ваня Николова обещава да бъде истинска комедийна бомба, която ще разтърси зрителите и ще ги накара да избухнат в смях.

„БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“ е повече от просто комедия; това е изследване на живота, смъртта и всичко между тях. Историята проследява пътуването на един човек, докато се ориентира в сложността на съществуването, като същевременно се справя със собствените си странности и недостатъци. Чрез хумор и сатира, пиесата повдига въпроси за смисъла на живота, важността на приятелството и силата на любовта.

Михаил Билалов, известен още като „лошото момче на българското кино“, доказва своята гъвкавост като актьор с тази роля. Той майсторски вдъхва живот на героя, превеждайки публиката през лабиринта от емоции и преживявания на главния герой. Неговите изпълнения са едновременно забавни и трогателни, което го прави перфектния избор за тази предизвикателна роля.

Режисурата на „БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“ е поверена на талантливата Лиза Шопова, която има впечатляваща кариера както в театъра, така и в киното. Нейният уникален подход към разказването на истории и способността й да създава запомнящи се герои гарантират, че публиката ще бъде напълно потопена в света на пиесата.

Музиката за „БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“ е композирана от известния пианист и композитор Ангел Заберски. Неговите музикални произведения добавят дълбочина и емоционална интензивност към разказа, подобрявайки цялостното изживяване при гледане.

Не пропускайте възможността да станете част от това незабравимо театрално приключение!

Закупете билети сега и се пригответе да бъдете пометени от вълната от смях и остроумие, които само „БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“ може да предложи.

– касите на ИЗИПЕЙ и онлайн
– касите на EVENTIM и онлайн
– касата на „Theatro-отсам канала“ – София, ул. „Върбица“ 12
Art Vox Association

 

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)