„Хамелеонът“: Изследване на вътрешния свят и външната реалност чрез комедия на 20 Април в „Theatro- отсам канала“.

Представлението „Хамелеонът“ ще зарадва зрителите си на 20ти Април от 16:00ч. на сцена „Антракт“ в Театро отсам канала, което е базирано на текстове от виртуозния писател Питър Шафър, ни предлага поглед върху взаимоотношенията между героите борейки се да намерят баланс между своите вътрешни конфликти и реалността на външния свят.

В тази комедия, което е изпъстрена със сатира, ние сме свидетели на герои, които са заловени в абсурдни ситуации и се опитват да намерят изход от тях. Те се движат в свят, който изглежда пълен с безсмислени препятствия, а понякога и смехотворни пародии върху човешкото поведение.

Главният герой, „хамелеонът“, е поставен в центъра на действието. Той се опитва да се справи с несигурността си и търси вътрешен мир, докато е принуден да се приспособи към една променлива реалност. Чрез него, публиката се запознава с вътрешните борби на човешката психе и с въпроса за идентичността.

Всички герои в пиесата са подложени на подобни трансформации и са изправени пред нестандартни избори. Те са показатели на хаоса и несигурността, които често съпътстват живота ни. Но въпреки това, те се опитват да намерят пътя си към хармония и смисъл.

Представлението на „Хамелеонът“ е продукт на сътрудничеството между „Артистичен Глас“ и „Артикус“. Това партньорство обогатява сцената и предоставя на зрителите нещо ново и вълнуващо. В „Театро отсам канала“ те ще бъдат погълнати от интригата и хумора на пиесата, която ще създаде неизгасим интерес и размисъл в тях.

Въпросът дали „Хамелеонът“ ще намери своето място е основен мотиватор за зрителите да следят развитието на сюжета. Той представлява не само търсене на самооткриване, но и стремежът към адаптация и преодоляване на житейските предизвикателства.

 

„Хамелеонът“ не е просто пиеса – той е прозорец към човешката душа, към нейните сложни механизми и непредвидими реакции. Той ни предлага не само моменти на смях, но и възможност за задълбочено самоанализиране и разбирателство към другите.

Така че, докато зрителите се потапят в света на „Хамелеонът“, те също така се предават на пътешествие, което може да им осигури нови перспективи и вдъхновение.

Режисьор – Александър Калинов

Сценография и костюми – Кристина Коп

Плакат – Марин Рангелов

Трейлър и снимки – Румен Русев

Участват – Георги Краев, Райя Андреева/Диа Мантова , Иво Йончев

—-

Представлението е в сътрудничество между Сдружение „Артикус“ и Сдружение „Артистичен глас“

—-

Билети може да закупите на:
– касите на ИЗИПЕЙ и онлайн
– касите на EVENTIM и онлайн
– касата на „Theatro-отсам канала“ – София, ул. „Върбица“ 12

Art Vox Association

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)