„Любовни писма“- разказ за вечната любов

любовни писма

На 16 април от 19:30 часа на сцената на Сити Марк Арт Център можете да станете част от „Любовни писма“, завладяваща пиеса, проследяваща красивата, но бурна любовна история между двама души, които са свързани чрез епистоларната традиция в продължение на повече от пет десетилетия.

Историята започва през 1940 г., когато младо момиче на име Алекса Гарнър (Яна Маринова) пише първото си писмо до своя възлюбен, морският офицер Томас Андерсен Лед – Джуниър (Теодор Папазов). Тяхната връзка започва с пламенна страст, но скоро е изправена пред предизвикателства, докато Томас е призован да служи във Втората световна война. Докато годините минават, те продължават да споделят живота си чрез писма, преживявайки радостите и скърбите заедно, но винаги разделени.

Докато историята се развива, ще видите как героите растат и остаряват, като любовта им остава постоянна сила в живота им въпреки разстоянието и обстоятелствата, които ги държат далеч един от друг. Писмата им стават свидетели на техния личен растеж, триумфи и падения, което води до дълбоко емоционално пътешествие както за героите, така и за публиката.

Изпълненията на Яна Маринова и Теодор Папазов са искрени и завладяващи, карайки публиката наистина да повярва в дълбочината на чувствата на техните герои. Техният химически резонанс на сцената е очевиден, което прави връзката им правдоподобна и вълнуваща. Режисурата на Георги Михалков перфектно улавя същността на пиесата, позволявайки на емоциите да текат свободно, като същевременно поддържа темпото и ангажираността на публиката.

Музиката на Иван Драголов добавя още едно ниво на емоционална дълбочина към представлението, подчертавайки ключови моменти и засилвайки цялостното въздействие на историята. Сценографията на Петър Митев ефективно създава визуален разказ, който допълва действието на сцената и помага за транспортирането на публиката в различни периоди от време. Постерът на Любомир Сергеев пленява вниманието, обещавайки завладяващо театрално изживяване.

Представлението „Любовни писма“ е задължително за всеки, който търси трогателно изследване на човешките емоции и вечната природа на истинската любов.

Билети може да закупите на :

Билети може да закупите на :
– онлайн на https://bit.ly/3T50y8r
– онлайн на https://bit.ly/3T2bgwv
– онлайн на https://bit.ly/4a1aHKh
– касата на Сити Марк Арт Център- бул. “Янко Сакъзов” № 30

Art Vox Association

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)