„Двама мъже и половинка“ на 17 март в „Theatro- отсам канала“

На 17 март, точно в 16:00 часа, сцена „АНТРАКТ“, арт пространството на „Theatro- отсам канала“ ще се превърне в епицентъра на комедийното изкуство с представлението „Двама мъже и половинка“.

Не се бъркайте с популярната американска серия – тук става въпрос за уникално произведение, което пленява със своята оригиналност и дълбока връзка с българската действителност.

Спектакълът е покана да се потопите в света на българската народопсихология, като се засегнат вечни теми, които вълнуват всеки от нас – от политиката и футбола до тъщите и жените. Особено място в тази комедия заемат проф. Николай Атанасов – Шуши и Георги Низамов – Низама, които се завръщат на сцената, за да споделят своите виждания за живота, изпълнени с хумор и самоирония.

Въпреки че може на пръв поглед да изглежда, че тази постановка има нещо общо с американския сериал „Двама мъже и половина“, истината е, че „Двама мъже и половинка“ носи съвсем различен, автентично български характер. Тук класическият американски хумор е заменен с този, който е така свойствен за българския народ – ироничен, самокритичен и изключително забавен.

Уникалната динамика между професор и ученик, които са успели да съхранят своята връзка през годините, добавя допълнителна стойност към представлението. Тяхната способност да възприемат живота с усмивка и да го пресъздадат на сцената по толкова увлекателен и достъпен начин е гаранция за незабравимо преживяване.

Постановката на проф. Николай Атанасов е истинско доказателство за това, че истинският талант и дълбокото разбиране за българската душевност могат да създадат изкуство, което говори директно към сърцето на всеки българин.

В „Двама мъже и половинка“ ще откриете не само богатството на българския хумор, но и топлата носталгия по времената, когато седяхме на маса и разрешавахме всички световни проблеми на чашка.

А за тези, които все още не са уловили духа на тази постановка, плакатът на спектакъла, дело на един от най-известните български карикатуристи Ивайло Нинов, е само предвестник на това, което предстои да видите на сцената.

Билети може да закупите на:
– касите на ИЗИПЕЙ и онлайн
– касите на EVENTIM и онлайн
– касата на „Theatro-отсам канала“ – София, ул. „Върбица“ 12

Art Vox Association

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)