Pavell & Venci Venc’ Live Stream Concert на 17 април

Този петък, 17 април  в 20:30 ч., в навечерието на Великден, Pavell & Venci Venc’ ще зарадват почитателите си с онлайн концерт. Трикратните носители на наградата „БГ Дуо на годината“ ще се качат на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи, за да изпълнят някои от най-големите си хитове, сред които „SeTaaBrat“, „Вдигам Level“, „Без религия“, „Не бих могъл“, както и парчета от новия им албум „Upgrade”.Концертът е напълно безплатен и ще се излъчва на Фейсбук страниците на Pavell & Venci Venc’, Virginia Records, URBO, Joker Media Rental и А1 България, в YouTube канала на Virginia Records, както и в платформата на URBO.

Ако желаете и имате възможността, можете да подкрепите всички замесени в организирането на този концерт с виртуален билет, като всеки закупил билет на стойност 10 лв. ще получи специална награда бандана, а всеки закупил ВИП билет на стойност 20 лв., ще получи албум в знак на благодарност за подкрепата. Можете да помогнете и чрез SMS на 1928 с текст ‘LIVE’ на цена от 2,40лв. с ДДС.

Този концерт се излъчва със съдействието на А1 България

#ЖивотВкъщи е инициатива на URBO и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)