Веси Бонева с LIVE STREAM BIRTHDAY CONCERT на 16 април

На 16 април, точно в 20:00 ч. Веси Бонева ще отпразнува рожденият си ден в компанията на своя бенд – Светлин Къслев, Стойо Стоев, Щерион Пилидов, Радослав Славчев и Деян Илиев с единствен по рода си LIVE STREAM BIRTHDAY CONCERT.

Музикалната звезда ще направи рожденият си ден още по-вълнуващо изживяване за всички нас, включвайки представления на гайда, барабани и какво ли още не, за да придаде фолклорно звучене на някои от парчетата си, които обещават да изпълнят душите и сърцата ни с възхищение към #Родината. Очаквайте още #EлатеСИ, #ДвеПланети, #Buratino, защото ТЯ може да бъде каквато си поиска. Всичко това ще се случи на сцената на CITY STAGE с подкрепата на Star Light Records за инициативата #СПАСИКУЛТУРАТА!

Всички зрители, може да подкрепят инициативата ни, както и VESSY BONEVA & BAND като закупят символични билети на цени от 5, 10 и 20 лв. на live.urbo.bg/vessy

Tова е инициатива с #кауза да подкрепя, но и да създава #позитивно съдържание, защото ние искаме да броим усмивките ви, искаме да броим ноти, искаме да преодолеем ЗАЕДНО страха от #COVID19!

На специално създадената в уеб сайта на http://partymanagement.bg/ страница, както и в страницата на каузата, може да получите повече информация за цялата програма с #onlineshowtime.

Имаме нужда от подкрепата ви!
Всеки артист може да ни пише и да разбере как може да се включи.

Всички зрители, може да ни подкрепят като закупят символични билети на цени от 5, 10 и 20 лв. на live.urbo.bg/vessy

Заснемането се осъществява от минимален екип (2 души) пред празна зала и в унисон с всички законови изисквания за минимум разстояние и работен екип.
Вече редица артисти изпълниха онлайн пространството с изкуство! Ние сме щастливи, че сме част от тази невероятна индустрия, чиято цел е да създава #щастие!

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)