„ПРИНЦИПЪТ НА НЕСИГУРНОСТТА“ – ПРЕМИЕРА в „Theatro-отсам канала“

На 21 февруари от 19:30 часа в „Theatro-отсам канала“ ще има премиера на театралната постановка „Принципът на несигурността“.

Страстен почитател на изтънчените удоволствия, режисьорът Николай Волев ни предлага едно невероятно пътешествие в света на изкуството, където се срещат музите Калиопа, Мелпомена, Талия, Ерато и Терпсихора.

Сюжетът на пиесата разказва за сложните отношения между американката Джени, изиграна от Силвия Петкова, и лондончанинът Алекс, на когото живот вдъхва Димитър Баненкин.

Тяхната история започва с нетипична ситуация, която води до бурен фойерверк от чувства – от привличане и отблъскване до страст, съмнение, състрадание, ярост, омраза и любов.

Тази връзка се развива в едно непредвидимо, но омайно чувство на любов, като поставя вечния въпрос: „Какво всъщност е любовта?“

Режисьорът Николай Волев, създател на едни от най-любимите и гледани наши филми като „Двойникът“, „Господин за един ден“, „Да обичаш на инат“, „Маргарит и Маргарита“, „Козият рог“ (1994) и „Извън пътя“, са оставили дълбока следа в културната памет на нацията, се надява с „Принципът на несигурността“ да достигне също толкова вълнуващи висоти.

Премиерата на „Принципът на несигурността“ се очертава като магнетично събитие, което ще предизвика зрителите да преосмислят своите разбирания за любовта, страстта и човешката природа.

Това обещава да бъде не просто театрална постановка, а културно преживяване, което ще остави трайна следа в сърцата и умовете на всички присъстващи. Помощник – режисьор  на представлението е Светла Колева

Билети може да закупите на:

– касите на ИЗИПЕЙ и онлайн
– касите на EVENTIM и онлайн
– касата на „Theatro-отсам канала“ – София, ул. „Върбица“ 12

Art Vox Association

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)