„Двама мъже и половинка“ на 27 ноември в ТЕАТРО ОТСАМ КАНАЛА

ART VOX представя на 27 ноември от 19:30 часа на сцена АНТРАКТ-ТЕАТРО ОТСАМ КАНАЛА възможноста да сте част от засегнатите с усмивка вечни теми за политиката, футбола, тъщите и жените, които са част от авторският спектакъл „Двама мъже и половинка“.

Не, няма нищо общо със сериала. Или пък има. Ако в „Двама мъже и половина” виждаме класическия американски хумор, то в „Двама мъже и половинка” той е толкова български, че няма как да ви остави безразлични.

Преподавател и ученик заедно на сцена!

На сцената ще видите професор от ВИТИЗ и негов ученик заедно, няколко десетилетия по- късно. Днес всеки от тях има зад гърба си завидна кариера, но в този спектакъл са в пълна хармония. Става дума за проф. Николай Атанасов – Шуши и Георги Низамов – Низама.

Като верни привърженици на руската класика и твърдия алкохол, и като добри познавачи на българската народопсихология, двамата актьори правят запомнящи се роли в авторския спектакъл на проф. Николай Атанасов. Нещо, към което българските режисьори сякаш все по-рядко посягат. Още по-рядко опитите са успешни.

Това е представление, което обещава смях. Шегите са толкова наши и в същото време толкова универсални за българите, където и да се намират по света, че няма как да не видите себе си в поне една от ситуациите. Ако все пак познавате стила на Шуши и Низама, няма да е изненада, ако кажем, че на места ви очаква доста черен хумор, без да е просташки.

„Двама мъже и половинка” е един един обзор на нещата от живота, както българите го правим най-добре – на чашка. Не случайно казват, че като седнем на маса всички разбираме от политика, история и футбол. Тогава проблемите изглеждат понякога по-големи, понякога по-незначителни, но винаги лесни за решаване.

„Българинът обича да има нещо за пиене и да има другарче, с което да си говори. А когато започнат да говорят, минават през темите за семейството, брака, тъщите, свекървите, футбола, политиката.

За тези, които още не са я гледали, вниманието грабва първо плакатът на постановката, дело Ивайло Нинов, един от най-добрите български карикатуристи. С езикът на изобразителното изкуство той отлично загатва, че ни очаква много смях.

Нека да бъдем част от българското изкуство!

Билети за представлението можете да закупите:

– в мрежата Eventim

– и на касата на Théatro отсамканала, гр. София, ул. „Върбица“ 12

 

Сподели:

Още новини

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето сърфиране.

Подай сигнал!

Полезно

Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem Ipsum lorem 

Изпрати файл

Тук можеш да изпратиш своя идея или визия като аудио

или видео файл, архивиран файл или в професионален формат. 

Документи

Заявление за членство

Устав

По-СИЛНИ сме, когато сме повече

Покани своите приятели в СДРУЖЕНИЕ "АРТИСТИЧЕН ГЛАС" като копираш линка долу:

ART VOX ASSOCIATION

Помощ с правни и административни казуси

Основна мисия на Сдружението е да отстоява правата на членовете си. 

Ако имаш правен или административен казус и имаш нужда от помощ, можеш да запазиш час за консултация с наш професионалист, който да помогне.

Обратна връзка

Мястото да споделиш с нас нередности, проблеми и предложения за подобряване на Сдружението. Анонимно.

Идеи

Тук е мястото, където можеш да споделиш своя идея!

Можем да я реализираме заедно :)